Go Back   Super Soaker Central > Water gun technology > Repairs
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Mark Forums Read


Welcome to the SSC Forums! You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and more. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Important note: The SSC forums are now in archive mode. WaterWar.net is the new online discussion board for the water gun hobby.

 
 
Thread Tools
Old 07-21-2011, 03:21 PM   #1
petrepage
Junior member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
UserID: 2525
Default CPS 1500

hey when i pump my cps 1500 instead of pressure building up water freely gets pumped out of my nozzle. any suggestions?
petrepage is offline  
Old 07-21-2011, 03:37 PM   #2
atvan
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 451
UserID: 2462
Default Re: CPS 1500

This seems to be coming up a lot. Try the rubber band repair.

As GJiv noted in a previous thread, another way to do this is to replace/assist the old spring with a new spring.
atvan is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2003 - 2011 The Super Soaker Central project