Go Back   Super Soaker Central > Water gun technology > Repairs
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Mark Forums Read


Welcome to the SSC Forums! You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and more. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.
Important note: The SSC forums are now in archive mode. WaterWar.net is the new online discussion board for the water gun hobby.

 
 
Thread Tools
Old 10-06-2003, 12:48 PM   #1
Ben
Founder
 
Ben's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Maryland
Posts: 6,449
UserID: 1
Default Something weird

I was testing my 2700 with a homemade metal rod. I pumped it until it was full and then I tried to soak a plant. When I pulled the trigger nothing happened! So I had to open up my soaker and pull the valve from there. But when I opened it, the valve wouldn't pull! So, I puled the PC out of the valve. THe water from the PC went everywhere. Has anything like this happened to any of you?
__________________

[email address] / Please read this before emailing or PMing me

Do not ask me water gun questions by email or PM. Please post the question at the forum. Private questions and suggestions are welcome by PM and email. Also, I do not sell or buy water guns online.
Ben is offline  
Old 10-06-2003, 07:52 PM   #2
Neuro
Retired Moderator
 
Neuro's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Michigan
Posts: 1,081
UserID: 30
Default

that's exactly what happened to my 2500, it didn't catch on the res. pull the homemade metal rod a lot, let it sit for a couple days between sessions, but NO WD-40!
__________________
"I used to care, but now I take a pill for that."

You can pretty much ignore the times on that, I rarely ever have Xfire on when I play. I should, though.

Neuro is offline  
Old 10-08-2003, 06:32 PM   #3
toothpickmatt
Senior Member
 
toothpickmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 81
UserID: 12
Default

huh weird
I ve hah my home made rods catch before... but never any thina like what your describin... huh... well best of luck
toothpickmatt is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 02:13 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2003 - 2011 The Super Soaker Central project